Skip to main content
Smartility

Prestaties

Een gebruikersbeleving die zich voortdurend optimaliseert, inzicht in gebruiksgedrag, daardoor efficiënt beheer & onderhoud én een lagere en voorspelbaardere Total Cost of Ownership. Comfort en gebruikersplezier neemt toe, de kosten voor energie en onderhoud nemen af. Bovendien zijn nieuwe services aan te sluiten op de Smartility Hub waardoor ze optimaal zijn afgestemd op de gebruikers en de ruimten. Gebouwen worden zo elke dag prettiger en efficiënter.

Aangeven waar energie bespaart kan worden

Energie Monitoring

Monitoring van energieverbruik binnen uw pand is noodzakelijk om te kunnen aangeven waar energie bespaart kan worden. Gemiddeld genomen kan er 10%-30% aan energie bespaart worden. De data die uit deze monitoring komt, kan worden ingezet om concrete plannen te maken om zuiniger om te gaan met energie.

Ook kan energie monitoring er voor zorgen dat er beter inzicht komt voor de momenten wanneer er energievraag is. Deze informatie is inzetbaar om gebruikers bewust te maken van het verbruik en op deze manier te stimuleren hier beter mee om te gaan.

Smartility Hub

Smartility Hub is Toekomstbestendig

Niemand weet hoe de wereld er over 5 jaar uit zal zien. Dit geldt ook voor techniek. Ontwikkelingen gaan in een razend tempo en nemen grote stappen. Binnen Smartility vinden wij het belangrijk dat wij niet alleen kijken naar vandaag de dag, maar juist ook naar deze toekomst.

Met het platform wat wij ontwikkeld hebben, onze Smartility Hub, zijn wij klaar om ook in de toekomst de juiste hard- en software te kunnen koppelen. Wij zijn niet gebonden aan 1 leverancier, maar stellen ons flexibel op om ten alle tijden het beste te kunnen bieden voor onze klant.

Gebruikersfeedback & Inzichten

Schoonmaak

Gebouwen zijn er voor de gebruikers. Zij moeten hier op een fijne manier kunnen werken en verblijven. Een schone omgeving is daarbij essentieel. Door vanuit ons Smartility Hub platform de juiste data te voorzien aan de schoonmakers, kan er doelgericht schoongemaakt worden.

Op deze manier kunnen schoonmakers anders ingezet worden en voorkomen we dat ruimtes onnodig schoongemaakt worden. Daarnaast is inzichtelijk welke ruimtes juist schoonmaak nodig hebben. Gebruikersfeedback passen we toe om de beleving van een schone ruimte/gebouw te kunnen verifiëren.

Proactief beheer

Alle data die wij in het Smartility Hub platform verwerken, geeft ons steeds beter inzicht in het gebruik van gebouwinstallaties. Met deze data/informatie en de juiste algoritmes die wij hier voor gebruiken, kunnen wij proactief beheer naar een nieuw niveau brengen.

Wij zien vooraf wanneer bepaalde apparatuur dreigt in storing te vallen. Maar ook overbodige onderhoud cyclussen brengen wij inzichtelijk. Op het juiste moment het juiste onderhoud toepassen is cruciaal om de gebouw installaties optimaal te laten functioneren zonder overlast te geven voor de gebruikers.

Hoe passen wij dit toe?

Koppelingen met externe bronnen

Veel gebouwen/gebruikers hebben een eigen software pakket. De informatie die in deze pakketten zit, is zeer waardevol om te gebruiken bij het aansturen van het gebouw. In de Smartility Hub wordt deze informatie op een slimme manier aan elkaar gekoppeld.

Vanuit deze Hub is vervolgens alles inzichtelijk om het pand optimaal te kunnen beheren en managen. Het platform kent geen grenzen. Dat wil zeggen dat wij een open standaard gebruiken om alle koppelingen mogelijk te maken.

Wat zeggen onze gebruikers?
SMARTILITY

Ontwikkelen, bouwen en onderhouden op basis van ervaringscijfers

Met Smartility ontwikkelen, bouwen en onderhouden we op basis van ervaringscijfers een gebouw dat voortdurend inzichten genereert, waarmee meer efficiëncy en comfort wordt gerealiseerd.

Door het gebouw al in de (her)ontwikkelfase te voorzien van een doordachte infrastructuur voor de toepassing van hardware en software die het gebruik en gedrag van gebruikers monitort en analyseert, gaat het gebouw vanaf dag 1 inzicht geven en is voortdurende optimalisatie de nieuwe werkelijkheid. Ook de inzichten die tijdens het ontwikkel-, bouw- en beheertraject worden opgedaan gebruiken we om te leren.

Een gebruikersbeleving die zich voortdurend optimaliseert, inzicht geeft in gebruiksgedrag, en daardoor zorgt voor efficiënt beheer & onderhoud én een lagere en voorspelbaardere TCO.

Benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen?