Skip to main content
Kantoorpand BINX Smartility in Groenlo Gelderland
Powered by

B I N X

BINX Smartility is het integrale bouw én installatiebedrijf. De integraliteit is wat ons uniek maakt, samen gaan wij elke uitdaging aan en versterken wij elkaar. Naast de prachtige projecten die wij realiseren, onderscheiden wij ons door onze bedrijfscultuur. Onze kernwaarde zijn dan ook: écht samenwerken, innovatie en kwaliteit. Samen slimme (technische) oplossingen creëren is wat ons drijft.

Wij realiseren niet alleen een gebouw, maar leveren tastbare, kwalitatieve prestaties. Zodat onze gebruikers en opdrachtgevers het gebouw naar wens en zónder zorgen gebruiken.

BINX Smartility, Slim bouwen voor het leven.

Slimme technologie en bevlogen collega’s
We werken met zelfsturende teams die de opdrachtgevers meenemen door een duidelijk proces en met duidelijke stappen, waarbij wij de vraag achter de vraag van de opdrachtgever willen begrijpen om het gebouw zo functioneel mogelijk voor de gevraagde doelstelling te realiseren. Hier worden ook de samenwerkende partners betrokken, zodat het echt volledig integraal wordt aangepakt. Dat doen wij niet op de traditionele manier, maar met slimme technologie, transparante communicatie, proactief onderhoud en bevlogen collega’s.

Onze projecten

Wij werken met passie en trots aan mooie projecten, welke een waardetoevoeging zijn voor zowel de gebruiker als opdrachtgever. Met zorg en aandacht voor omgeving, dat is waar wij naar streven.

Bekijk onze projecten

Werken bij BINX

Wil jij dit ook meemaken?

Bij BINX krijg je een baan met veel ontwikkelmogelijkheden in een revolutionaire integrale organisatie. Een prettig informele werksfeer wordt hier gecombineerd met een gezonde dosis uitdaging. Eigenaarschap wordt verwacht, maar daarvoor krijg je veel vrijheid en vertrouwen voor terug.

Ontdek toffe vacatures