Skip to main content
Kantoorpand BINX Smartility in Groenlo Gelderland
Powered by

B I N X

BINX Smartility is het integrale bouw én installatiebedrijf. De integraliteit is wat ons uniek maakt, samen gaan wij elke uitdaging aan en versterken wij elkaar. Naast de prachtige projecten die wij realiseren, onderscheiden wij ons door onze bedrijfscultuur. Onze kernwaarde zijn dan ook: écht samenwerken, innovatie en kwaliteit. Samen slimme (technische) oplossingen creëren is wat ons drijft.

Wij realiseren niet alleen een gebouw, maar zorgen ook voor tastbare, kwalitatief hoogwaardige prestaties. Opdrachtgevers en/of huurders kunnen hun gebouw daardoor altijd naar wens en zónder zorgen gebruiken.

BINX Smartility, Slim bouwen voor het leven.

Slimme technologie en bevlogen collega’s
We werken met zelfsturende teams die jou meenemen door een helder proces met duidelijke stappen. Zo begrijpen we de vraag achter de vraag om het gebouw zo functioneel mogelijk te realiseren. Voor een volledig integrale aanpak betrekken we daarbij ook de partners met wie we samenwerken. Slimme technologie, transparante communicatie, proactief onderhoud en bevlogen collega’s zijn onze sleutelwoorden.

Onze projecten

Met passie en trots werken we aan mooie projecten die waarde toevoegen voor zowel de gebruiker als de opdrachtgever. Daarbij streven we altijd naar zorg en aandacht voor de omgeving.

Bekijk onze projecten

Werken bij BINX

Wil jij dit ook meemaken?

Werken bij BINX betekent: veel ontwikkelingsmogelijkheden in een revolutionaire integrale organisatie. Een prettige, informele werksfeer combineren we met een gezonde dosis uitdaging. We verwachten eigenaarschap en geven je in ruil daarvoor veel vrijheid en vertrouwen.

Ontdek toffe vacatures