Skip to main content
Smartility

Klantverhalen

Wie kan beter vertellen over de voordelen van Smartility dan onze klanten zelf? Wij zijn tróts op de meerwaarde die zij dagelijks ervaren dankzij de toepassingen van Smartility, lees hier hun ervaringen.

De slimste school van Nederland

Zone.college

Als school willen we ons kunnen focussen op onze hoofdtaak, opleiden van leerlingen. Daar ligt onze kracht. Onze huisvesting is dan ook bewust slim gemaakt zodat we ons nog beter kunnen focussen op onze kern taak.

Optimaal energie beheer, een bewezen goed binnenklimaat en gedragmonitoring, dragen daar aan bij. Slimme schoonmaak en adaptief kunnen roosteren zijn kansen om onze exploitatiekosten te beheersen. Met ons energiezuinig gebouw zien wij een daadwerklijk verschil ten opzichte van onze andere locaties.

“Onze ambitie is om leerlingen een leven lang te laten ontwikkelen,hier draagt Smartility aan bij.” René Vijn 

René Vijn over de toepassing van Smartility in Zone.college
Draaijer+Partners over de toepassing van Smartility
draaijer+partners

draaijer+partners

Wij begeleiden opdrachtgevers in huisvesting vraagstukken, van visieontwikkeling tot en met exploitatie. Dit doen we door verantwoordelijkheid te nemen voor het eindresultaat: een duurzame, betaalbare omgeving waarin mensen zich goed voelen en nog beter presteren. Nu, maar óók over 20 jaar. 

Met Smartility zetten wij advies om in meetbare resultaten, daarnaast verzamelen wij tegelijkertijd inzichten welke bij nieuwe vraagstukken kunnen worden toegepast.   

“draaijer+partners wil écht inspireren en ambities verhogen door het gebouw geschikt te maken voor de toekomst.” Erwin Alders

WAM&VanDuren Zakelijk

Flexhuisvesting

Flexhuisvesting Zakelijk is een uiterst ambitieus project op het gebied van duurzaamheid en circulariteit, het volledige gebouw bestaat uit houten, remontabele modules. Hiermee creëren wij een gezonder binnenklimaat,  dankzij Smartility kunnen wij dit ook daadwerkelijk inzichtelijk maken.

Dit doen wij mede door de data uit onze gebouwbeheersystemen en de verscheidene ruimtesensoren met ingebouwde CO2- of vochtsensor. Daarnaast kunnen onze medewerkers realtime het binnenklimaat regelen middels een eenvoudige app, zo verhogen wij de gebruikerservaring en de productiviteit. 

 “Tevreden medewerkers en tegelijkertijd energie besparen, dáár doen wij het voor!”  Willy Smit   

Willy Smit Smartility Flexhuisvesting WAM&VanDuren
Smartility toegepast in onderwijsgebouw Almende College
Almende Laudis

Almende Laudis

Op Almende Laudis willen we dat onze leerlingen zich al vanaf de eerste dag thuis voelen. In een prettige en open sfeer kunnen zij zich het best ontwikkelen. Wij dagen ze daarbij uit de beste versie van zichzelf te worden. Een adaptief schoolgebouw moet hier in onze visie op aansluiten. Vandaar dat we het onderhoud onderdeel hebben gemaakt van de realisatie opdracht. Smartiliy geeft ons inzicht in het gebruik van het gebouw en maakt proactief onderhoud mogelijk.

Zo worden er automatisch meldingen gemaakt als bijvoorbeeld de filters van de luchtbehandeling vervangen dienen te worden. Hier hebben wij als gebouweigenaar geen omkijken meer naar. We ervaren de meerwaarde al, maar zijn nog aan het onderzoeken waar het ons nog meer kan ontlasten.

80% van frustraties op de werkvloer kunnen we met Smartility wegnemen. Als we deze frustraties weg nemen stijgt de productiviteit met 10%.

Bekijk de prestaties van Smartility